Tri gazetat më të mëdha në Suedi promovojnë turizmin shqiptar

Tri gazetat më të mëdha në Suedi promovojnë turizmin shqiptar

Tri gazetat me te medha ne Suedi “Dagens Nyheter” me një tirazh prej 900 000 lexuesish në ditë, Sydsvenska Dagbladet me tirazh 300 000 në ditë dhe Helsingborgs Dagblad me tirazh 200.000 në ditë, kanë botuar artikullin e gazetares Lind mbi turizmin shqiptar dhe potencialin e saj në të ardhmen.

Në shkrim tregohet se Shqipëria po bën përpjekje serioze për të krijuar një klimë te re për turizmin dhe impaktin e tij në ekonomine shqiptare.

Në to është vlerësuar edhe Agjencia Kombëtare të Bregdetit që synon, veç të tjerave, të hapë ishullin e Sazanit për publikun sipas modelit të një Parku Kombëtar.

Comments

Ne i duam komentet
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *