Prova që Rama dhe media e kapur nga ai gënjen, prokurori nuk është nga …

Prova që Rama dhe media e kapur nga ai gënjen, prokurori nuk është nga …

Një histeri kolektive shpërtheu ditën e djeshme në mediat e kontrolluara nga Edi Rama, duke sulmuar prokurorët sikur janë të gjithë nga Tropoja e të lidhur me ish-kryeministrin Sali Berisha.

Por mbrojtja nuk mund të bëhet me gënjeshtra.

Histeria e tyre shpërtheu në tentativë për të mbrojtur ish-ministrin Saimir Tahiri, të akuzuar për korrupsion dhe trafik droge. Trafiku nuk mbrohet dot me gënjeshtra.

Por siç edhe thotë një fjalë e urtë popullore, ‘gënjeshtra i ka këmbët e shkurta’. I tillë ishte edhe lajmi i medieve të majta dhe të kapura nga Rama që i nxorën të gjithë prokurorët nga Tropoja.

Të paktën njëri prej tyre nuk ka asnjë lidhje me Tropojën. Gentian Osmani është i lindur dhe rritur në Krujë, siç edhe e dëshmon dokumenti i tij i lindjes.