Poshtërimi. Mirë që u sekuestrojnë qepët por i detyrojnë t’i ngarkojnë vet

Nuk ka të ndalur poshtërimi dhe raprezalja e policisë bashkiake ndaj tregtarëve ambulant që shesin produktet e tyre në rrugët e Tiranës.

Jo vetëm që u konfiskojnë mallin, por ata edhe i poshtërojnë. Policët bashkiak i detyrojnë që vetë tregtarët ti ngarkojnë mallin e tyre që po u konfiskohet në makinat e policisë.

Jo vetëm që u marrin malli dhe u vendosin gjobë, por edhe i detyrojnë që ti ngarkojnë në makinat e bashkisë.

Comments

Ne i duam komentet
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *