Lajmi i Fundit / Çfarë po ndodh? Tuneli i Kalimashit mbushet me tym

Lajmi i Fundit / Çfarë po ndodh? Tuneli i Kalimashit mbushet me tym

Tuneli i Kalimashit është mbushur me tym dhe asnjë makinë nuk lëviz.

Dyshimet janë se një makinë është djegur brenda tunelit të Kalimashit, por ende nuk dihet se çfarë ka ndodhur.

Aktualisht asnjë mjet nuk lëviz brenda tunelit të Kalimashit.