Forca Detare shpëton peshkarexhen me 4 persona në bord

Forca Detare shpëton peshkarexhen me 4 persona në bord

Një peshkarexhë me 4 person në bord është shpëtuar ditën e sotme në afërsi të Llamanit. Siç bëhet e ditur, kanë qenë Forcat Detare të cilët I kanë ardhur në ndihmë Peshkarexhës “Andi 2” me tonazh 100 ton.

Peshkarexha kishte pësuar defekt në motor dhe për këtë arsye në drejtim të saj është nisur anija e Forcës Detare “Bora”, e cila u ardhur në ndihmë ekuipazhit dhe peshkarexhes.

Peshkarexha është nxjerrë në breg dhe është ankoruar në bazën e Porto Palermos.