“Biznese të PS-së paguajnë ryshfete dhe u hiqen detyrimet e energjisë elektrike”

“Biznese të PS-së paguajnë ryshfete dhe u hiqen detyrimet e energjisë elektrike”

Ish-kryeministri Sali Berisha publikoi në faqen e tij të ‘Facebook’-ut mesazhin e qytetarit dixhital, i cili denoncon se shumë lokale në bashkinë e Krujës nuk paguajnë të gjithë energjinë elektrike.

MESAZHI I BERISHËS
Për kanabistët dokumenti i partisë është mbi ligjin (po bëjmë shtet). Ata marrin gratis energjinë!?!
Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb
“Miremengjes ju uroj shëndet. Lutemi bëjëni publik kete problem.lokalet dhe restorantet e bashkisë Krujë e shumë bar kafe qe harxhojnë 3 deri ne 4 milionë lekë energji elektrike paguajnë 20 % te vlerës pjesën tjetër kesh ryshfet në dorë nga drejtues te OSSHE dhe tek kryetari bashkisë z Artur Bushi. Ka te dhëna se shumë bizneseve dhe familjarëve partiak PS u janë fshirë detyrimet e prapambetura kundrejt pagesës. Kurse ndërtuesit pa leje kanë paguar dy here ryshfet ne bashki e ne polici.”

Share this...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone