30 prill, afati i fundit i për deklarimin e të ardhurave

Të gjithë qytetarët që kanë të ardhura mbi 2 milionë lekë, duhet të plotësojnë deklaratën individuale vjetore, brenda datës 30 prill.

Plotësimi i deklaratës bëhet në formë elektronike për individët rezidentë në Republikën e Shqipërisë që realizojnë të ardhura personale mbi 2 milionë lekë në vit dhe po ashtu, për personat jo rezidentë të cilët janë individët e huaj, që realizojnë të njëjtën sasi të ardhurash vjetore në Republikën e Shqipërisë.

Comments

Ne i duam komentet
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *