Kjo është e ardhmja e transportit publik (VIDEO)

Hyperloop është koncept i një mënyre transporti me shpejtësi të lartë, i cili është projektuar nga ndërmarrësi Elion Musk. Hyperloop do të kryej transportin e pasagjerëve përmes kapsulave me presion të cilat do të qarkullojnë brenda gypave me presion të ulët ajri. Shpejtësia mesatare e udhëtimit të këtyre kapsulave parashihet të jetë 970km/h dhe shpejtësi maksimale prej 1,200km/h.

Revista amerikane Verge raporton se HYPERLOOP Transportation Technologies (HTT) ka arritur marrëveshje me qeverinë e Sllovakisë për mundësinë e ndërtimit të një sistemi të tillë i cili do të lidhte Bratislavën me Vjenën dhe Bukureshtin.

http://

Comments

Ne i duam komentet
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *