Tag "zytare"

ILDKP kallëzim penal ndaj 13 zyrtarëve

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave ka paraqitur në Prokurori ditën e sotme kallëzimin penal ndaj 13 zyrtarëve. Në njoftimin e ILDKP thuhet