Tag "zyra punesimi"

Hetim punësimeve në të gjithë zyrat e PS-së

Partia Demokratike i kërkon Prokurorisë të hetojë të gjitha punësimet dhe format e punësimit që janë bërë në zyrat e PS-së. Deklarata u bë nga deputetja e PD-së, Voltana Ademi,