Tag "zvkryeministrin"

Plani: Si do e grabisnin shqiptarët zv/kryeministrin çek

Ai është ministër i Financave dhe zëvendëskryeministër në qeverinë çeke. Por Andrej Babis njihet si një nga njerëzit më të pasur jo vetëm në Çeki, por në gjithë rajonin. Me