Tag "zvicerianet"

Vllaznia do të administrohet nga zvicerianët

Klubi i Futbollit Vllanzia ka më në fund administrator të ri. Shoqëria zviceriane GEA Sport ka firmosur kontratën me Bashkinë e Shkodrës, pas vendimit të Këshillit Bashkiak duke i dhënë

Zvicerianët drejtojnë ndeshjen Kosovë – Haiti

Stephan Klossner, Vital Jobin, Stephane Rodrigues Almeida dhe Fedayi San janë katë arbitrat zviceranë që do të gjykojnë në ndeshjen e parë historike të Kosovës kundër Haitit. Në Mitrovicë më