Tag "Zvicër – Francë"

Formacionet zyrtare: Zvicër – Francë

Zvicra dhe Franca kanë bërë të ditur formacionet zyrtare për ballafaqimin e tyre në rrethin e dytë të Grupit F në Kampionatin botëror. Skuadra e selektorit Ottmar Hitzfeld paraqitet me