Tag "zvernecin"

Në prag të sezonit turistik. 150 vullnetarë pastrojnë Zvërnecin

Korpusi i Vullnetarëve ka vazhduar fushatat për pastrimin e mjediseve dhe zonave turistike. Rreth 150 vullnetarë të korpusit, në bashkëpunim me Komunën Qendër në Vlorë kanë pastruar plazhin e Zvërnecit