Tag "zv.ministrja"

Flet zv.ministrja: 3 kushtet për të punuar në Gjermani

Zëvendësministrja shqiptare e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Gentjana Mara – Sula shpjegon procedurat sipas ligjit të ri të miratuar së fundi nga autoritetet gjermane për emigrim të ligjshëm nga Ballkani.