Tag "zv ministri grek"

Protestojnë ambjentalistët për devijimin e Vjosës përpara MPJ-së (FOTO)

Gjatë ditës së sotme ambjentalistët dhe shoqëria civile ka zhvilluar një protestë para Ministrisë të Punëve të Jashtme kundër projektit grek për devijimin e mundshëm të lumit Vjosë. Sipas ambjentalistit