Tag "zusi"

Ikën edhe një tjetër i LSI nga Qeveria. Ja si po çmonton Meta koalicionin

Dy janë shumë! Tre javë më parë u largua nga detyra zëvendësministri i Energjisë dhe Industrisë Dorian Duçka. Duçka është anëtar i KDK në LSI. U tha në fillim se