Tag "zuri"

Ja kush e zuri vendin e Cristiano Ronaldo-s

Në mediat rozë ka disa ditë që qarkullon lajmi, por gjithmonë në formën e zërave, që mbeteshin për t’u konfirmuar…dhe konfirmimi nuk vonoi. Bradley Cooper dhe Irina Shayk janë ‘zënë