Tag "Zuckerberg e meriton të përqeshet"

Artisti përdori jashtëqitje për të krijuar portretin e Zuckerberg-ut

Artisti dhe pirati kibernetikë nga Brooklyn, KATSU, përdori jashtëqitje për të krijuar portretin e shefit ekzekutiv dhe bashkëthemeluesit të Facebook-ut, Mark Zuckerberg. Portreti është shfaqur në një ekspozitë në Nju