Tag "ZTE Blade L2"

Së shpejti në treg telefoni inteligjent ZTE Blade L2

Spanja dhe Greqia do të jenë shtetet e para që do të kenë telefonin inteligjent ZTE Blade L2. Kompania ZTE njoftoi se së shpejti do ta nxjerrë në tregun evropian.