Tag "zotimin"

Berisha: Kavaja do të kapë nivelet më të larta të zhvillimit

Lideri i demokratëve Sali Berisha nga Kavaja, në mitingun përmbyllës të zhvilluar në këtë qytet, premtoi rritjen e rrogave e të pensioneve, shtimin e investimeve dhe hapjen e vendeve të