Tag "zone neutrakle"

Ukraina gati të tërhiqet nga zona neutrale me Rusinë

Qeveria e Ukrainës po përgatitet që të tërheqi artilerinë dhe automjetet e rënda të blinduara, rreth 30 kilometra nga zona neutrale e kufirit me Rusinë. Përfaqësues të Ukrainës, Rusisë dhe