Tag "zona te mbrojtura"

Rama: Stop ndërtimeve të HEC-eve në zonat e mbrojtura

Ministria e Energjitikës në bashkëpunim me PNUD ka prezantuar projektin për mbrojtjen e mjedisit nga ndërtimet minerare dhe të HEC-ve. Kryeministri Edi Rama deklaroi se qeveria nuk do të lejojë

Miraton qeveria, krijohet Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura

Këshilli i Ministrave ka miratuar sot vendimin për krijimin e Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura. Kjo agjenci ka detyrë funksionale të menaxhojë rrjetin e zonave të mbrojtura dhe rrjeteve

Koka: Aksion për prishjen e ndërtimeve pa leje në zonat e mbrojtura

Ministria e Mjedisit do të ndërmarrë një aksion për prishjen e ndërtimeve pa leje në zonat e mbrojtura. Në një konferencë për shtyp, ministri i Mjedisit Lefter Koka, theksoi se