Tag "zona eruo"

Hollande: Greqia duhet të qendrojë në zonën euro

Në nje kohe qe Greqia është në negociata me instancat evropiane për financimin e borxhit të saj, Presidenti francez, François Hollande konfirmoi sot se Greqia është në zonën euro dhe