Tag "zogjve"

Në Romë mbyllen rrugët si pasojë e glasave të zogjve (Foto)

E çuditshme, por e vërtetë, disa rrugë në Romë janë mbyllur si pasojë e shumë aksidenteve me makina dhe motoçikleta. Reshjet e shumta të shiut në ditët e fundit, kanë