Tag "zogj"

Kjo foto është perfekte, shenjë paqeje në qiell

‘E realizova këtë foto në 19 mars në Bohuslan, në Suedi. Është një foto që të ndodh një herë në jetë. Unë jam një fotograf natyralist, i pashë këta zogj

Arti fantastik prej letre (Foto)

Johan Scherft, është një artist i cili vetëm me anë të letrës ka krijuar lloje të ndyshme zogjsh që duken si të vërtetë. Çdo model atij i merr javë për

Bota në sytë e zogjve. Fotot mahnitëse nga lart

“Dronestagram” është një media sociale që shërben për të hedhur fotot të bëra nga dronët. Ata kanë zhvilluar një konkurs dhe kanë shpërndarë me mijëra foto të botës të kapura

Gabi Mann, vogëlushja që merr dhurata prej zogjve (Foto)

Çdo ditë, prej katër vjetësh, ajo ushqen korbat në kopështin e saj në Seattle, dhe ata e shpërblejnë me dhurata të vogla. Gabi Mann është një vogëlushe speciale. Gjithçka nisi

Shkencëtarët: Zogjtë janë dinozaur të zvogëluar

Dinozaurët e mëdhenj mish-ngrënës janë evoluar në zogj të vegjël fluturues, ndonëse kjo natyrisht nuk ka ndodhur brenda natës, raporton Reuters. Një ekip ndërkombëtar shkencëtarësh, javën e kaluar kanë publikuar