Tag "zjarreve"

Situata e zjarreve, BE ndihmon Shqipërinë për shuarjen e zjarreve

Bashkimi Europian ka ndihmuar sot Shqipërinë me avione shtesë për të përballuar situatën e zjarreve. Në një postim në Facebook thuhet se “çdo vit zjarret që shkatërrojnë pyjet ndodhin në

Zjarret, Laçi: Duhet ndërhyrje nga ajri

Shefi i shërbimit të zjarrfikëses Dilaver Laçi në prag dhe të ditëve më problematike për pyjet në vend nga rreziku i zjarreve i bëri thirrje qeverisë (aktuale, por dhe asaj