Tag "zirina llambro"

“Sherr” mes zyrtarëve të koalicionit. Zëdhënësja e ministrisë, kritika kolegut të PS-së

Duket se gjërat nuk shkojnë vaj mes nëpunësve të PS-së dhe LSI-së të punësuar në administratën shtetërore. Ata duket se nuk po gjejnë gjuhën e përbashkët as për çështje private.