Tag "Ziqeni artificial"

Nishani i përgjigjet pro ftesës, sot takon protestuesit tek parku i Liqenit artificial

Presidenti i Republikës Bujar Nishani i është përgjigjur ftesës së shoqërisë civile dhe ka njoftuar se do të shkojë sot në mesditë rreth orës 12:00 në parkun e Liqenit artificial