Tag "zijadin"

Përjashtohen nga PDSH-ja Zijadin Sela dhe Lavdrim Elmazi

Dega e PDSH-së së Strugës sot përmes një komunikate për shtyp ka zyrtarizuar vendimin e saj për mos aktivizimin në zgjedhje, për shkak të problemeve me bazën e partisë në