Tag "zhvilluara"

Kriza ekonomike, Dule: Të bashkëpunojmë me vendet e zhvilluara

Kryetari i PBDNJ njëkohësisht dhe nënkryetari i Kuvendit Vangjel Dule, duke iu referuar krizës së vendit, ka apeluar se si rrugëzgjidhje mbetet vetëm ndërlidhja ekonomike me vendet e tjera. Duhet