Tag "zhvillimit"

Basha: Rama-Meta, vizion i vjetëruar, ne promotorë të lirisë e zhvillimit

Kryetari i PD, Lulzim Basha merr pjesë në Kuvendin Zgjedhor të degës së Lezhës dhe Mirditës: Përdoreni me zgjuarsi votën për të zgjedhur më të mirët. Kryetari i Partisë Demokratike

Berisha: Kavaja do të kapë nivelet më të larta të zhvillimit

Lideri i demokratëve Sali Berisha nga Kavaja, në mitingun përmbyllës të zhvilluar në këtë qytet, premtoi rritjen e rrogave e të pensioneve, shtimin e investimeve dhe hapjen e vendeve të