Tag "zhvillimet"

SHBA përshëndesin përparimin e bërë nga Kosova

Në një deklaratë që pasqyrohen pikëpamjet e qeverisë amerikane, Shtetet e Bashkuara përshëndesin përparimin e Kosovës në fusha të ndryshme përfshirë organizimin e zgjedhjeve, shtimin e njohjeve ndërkombëtare, përpjekjet e

Protestohet në Prishtinë për zhvillimet në Maqedoni

Një grup i qytetarëve ka protestuar në qendër të Prishtinës në shenjë pakënaqësie me sjelljen e policisë maqedonase ndaj protestuesve shqiptarë gjatë protestave të ditëve të fundit në Shkup dhe