Tag "zhurmshme"

Minogue: Dua dikë që të përballojë jetën time dinamike

Fama dhe jeta e saj plot aktivitete dhe tension të vazhdueshëm duket se janë bërë pengesë që Kylie Minogue të gjejë njeriun e duhur përkrah saj. 45 vjeçarja po punon