Tag "Zhuljeta"

“Romeo dhe Zhulieta”, një histori thuajse shkodrane

Një histori ndryshe e Romeos dhe Zhuljetës është shfaqur premierë në Teatrin Kombëtar të Komedisë në Tiranë. Një histori e ndaluar, ku protagonistët, nuk i përkasin më dy familjeve të