Tag "zhdukni"

Ky është ilaçi që “vret” aknet për vetëm pesë minuta (Foto)

Hulumtim më i ri shkencor ka treguar që bimët shëruese ndonjëherë munden denjësisht të zëvendësojnë preparatet mjekësore. Kështu shkencëtarët kanë vërtetuar që trumza (Thymus vulgaris) të cilën zakonisht e gjejmë

Zhdukni aknet përgjithmonë brenda pak ditëve me recetën natyrale

Aknet janë “ankthi” jo vetëm i adoleshentëve por edhe i të rriturve. Nganjëherë aknet shfaqen edhe pasi të kemi kaluar adoleshencën, duke na “pushtuar” qafën, fytyrën dhe shpinën. Për fat

Ju shqetëson dhjami poshtë mjekrës? Ja ushtrimet më efektive për ta zhdukur atë

Fytyra është gjëja e parë që bie në sy kur njohim një person. Duke parë fytryrën e një personi mund të identifikojmë moshën e tij apo jetesën që bën. Shumë

Dieta fantastike: Brenda muajit zhdukni deri në 10 kg

Dieta braziliane është një nga dietat “e shpejta” më të popullarizuara dhe mundëson që për dy javë të dobësoheni, madje 10 kilogramë. Bën pjesë në kategorinë e dietave të varfra

Si t’i hiqni pikat e zeza shpejt dhe përgjithmonë

Pikat e zeza janë një problem i zakonshëm i lëkurës dhe nuk janë aspak estetike, sepse nëse nuk i pastroni në kohë ato mund të formojnë puçrra me infeksion. Në

Eliminimi i pikave të zeza

Ajo që dëshirojmë të gjithë është një lëkurë perfekte pa njolla, pa pika të zeza. Të gjithë ne mundohemi të kemi një fytyrë të shndritshme, të mëndafshtë dhe të butë.