Tag "zguri"

Klement Zguri apel partive politike: Të mos ndërpritet procesi i numërimit

Kryetari i Komisionit Qendror të zgjedhjeve u ka bërë thirrje partive politike që të inkurajojnë komisionerët në mënyrë që të mbyllet procesi i numërimit sa më shpejt. Deklarat e Zgurit,

Haki Çako takim me kreun e KQZ-së: Policia e Shtetit bashkëpunim për zgjedhje të ndershme

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Haki Çako priti në një takim Kryetarin e Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve Klement Zguri . Zguri dhe Çako, kanë vizituar edhe Grupin e

Kreu i KQZ-së Zguri: Të zbardhen incidentet, institucionet të zbatojnë ligjet

Thirrjet e kryeministrit Edi Rama për përfshirjen e policisë në fushatë për të mbledhur vota për PS-në dhe incidentet e ndodhura në rrethe të ndryshme, kanë nxjerrë në një deklaratë

Zguri: Mazhoranca e re të mos përdorë numrat për ozurpimin e KQZ

Anëtari i KQZ, Klement Zguri, deklaroi në Ora Neës se nuk mund të ndërpritet mandati i anëtarëve nëse kjo kërkesë nuk bazohet në ligj, pra në nenin që parashikon këtë

KQZ, Zguri: Dje u konstatuan deformime të mëdha

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vijon edhe sot me rinumërimin e kutive të votimit të qarkut të Lezhës, pas vendimit për thellimin e hetimit në këtë zonë zgjedhore. Rinumërimi po bëhet

KQZ vendos të hapë të gjitha kutitë e Lezhës, PS kundër

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve vendos të thellohet hetimi për qarkun e Lezhës duke hapur të gjitha kutitë. Vendimi është marrë me 4 vota pro nga anëtarët e KQZ-së ndërsa ky