Tag "zgjimi"

Shtatë gjëra që nuk duhet t’i bëni asnjëherë sapo zgjoheni në mëngjes

Mënyra sesi e nisni mëngjesin zakonisht përcakton edhe tonin e pjesës tjetër të ditës. Nëse e nisni pa energji dhe dita rezulton të ketë qenë jo produktive, me siguri ke

Zgjimi i mëngjesit është një prej momenteve më delikate të ditës

Studiuesi amerikan Corrie Pikul ka përmbledhur pesë gabimet më të shpeshta, të cilat bëhen qysh në orët e para të mëngjesit. Zgjimi i mëngjesit është një prej momenteve më delikate