Tag "zgjeron"

Qeveria e Serbisë po zgjeron kolonitë në veri

Qeveria e Serbisë ka kohë që ka startuar me zgjerimin e kolonive serbe në veri. Ajo është duke ndërtuar objekte të larta për banim kolektiv në veri dhe atë pa