Tag "zgjehdjem parlamentare"

Lobi i bixhozit – superfuqi. Shtyn 2 vjet ligjin

Edhe pse kryeministri Rama i shpalli luftë kazinove dhe lojërave të fatit, duket se tashmë qeveria është tërhequr duke i dhënë kohë këtij aksioni deri pas zgjedhjeve parlamentare të 2017.