Tag "zgjedhjeve parlamentare"

Erdogani, El – Sisi dhe dyfytyrësia e Perëndimit. Koment nga Sumeja Ganushi

Atmosferë funerali u lëshua mbi metropolet perëndimore pas shpalljes së rezultateve të zgjedhjeve parlamentare në Turqi, të cilat në mediet perëndimore gjerësisht u përshkruan si një “goditje” dhe “ditë të