Tag "Zgjedhjet vendore të 21 qershorit"

PD zyrtarizon kandidatët në 6 bashki

Partia Demokratike ka zyrtarizuar sot paradite emrat e kandidatëve për zgjedhjet vendore të 21 qershorit për Bashkitë e Patosit, Urës Vajgurore, Vaut të Dejës dhe Malësisë së Madhe, Delvinës dhe