Tag "zgjedhjet vendore"

Zgjedhjet lokale, Glover raporton në PE: Rekomandimet tona u injoruan

Shefja e misionit të vëzhguesve ndërkombëtarë për zgjedhjet lokale të 2015-s, Audrey Glover raportoi përpara Komitetit të Jashtëm të Parlamentit Europian konkluzionet e raportit përfundimtar për këtë proces elektoral. “Është

PD për zgjedhjet vendore 2015: Respektojmë kuotat e kandidateve gra

U mbajt sot forumi i hapur “Gruaja dhe rinia shqiptare sa larg dhe afër Evropës”, ku kishte pjesëmarrje edhe nga Forumi i Gruas së Partisë Demokratike. Gjatë këtij forumi u

Zgjedhjet lokale, Kushtetuesja s’pranon ankesat

Gjykata Kushtetuese ka refuzuar të marrë në shqyrtim kërkesën për rezultatin e zgjedhjeve në komunën Dajç të qarkut të Lezhës, duke i mbyllur kështu rrugën çdo lloj ankese që lidhet