Tag "zgjedhje te parakohshme"

Kriset lidhja Daçiç-Nikoliç: Presidenti kërkon një kryeministër të ri

Po thellohen mospajtimet Presidencë – Qeveri në Serbi. Presidenti i Serbisë Tomislav Nikoliç konsideron se Serbia mund të ketë Qeveri më të mirë dhe për këtë arsye ai angazhohet për