Tag "zgjedhesve"

Listat e zgjedhjeve, 3.4 milionë votues dhe 4 mijë dublime

Rreth 3.4 milionë qytetarë do të kenë të drejtën e pjesëmarrjes në zgjedhjet vendore të 21 qershorit 2015, sipas listës së dytë të zgjedhësve. Kjo u deklarua nga drejtori i

KQZ, auditët PS-PD, raporte të ndryshme

Janë shkaktuar debate në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve në lidhje me shifrat e kundërta të auditëve të Partisë Demokratike dhe Partisë Socialiste, për listat e zgjedhësve për muajin maj. Përveç

Poni: Reduktohen dublimet nga listat

Zëvendësministri i Brenshëm, Ferdinand Poni, bëri publike të dhënat më të fundit, për sa u përket listave të zgjedhësve. Poni tha se janë pastruar listat e zgjedhësve nga dublimet, ndërsa