Tag "zgjasin"

Studimi: Ushqimet pikante ju zgjasin jetën

Shumë njerëz duan të dinë sekretin e jetgjatësisë, por ky fenomen ndoshta nuk ka asnjë sekret. Në bazë të një studimi të kryer në Harvard, duket se ka zbuluar diçka

Talebanët pakistanezë zgjasin armëpushimin

Talebanët pakistanezë kanë thënë se kanë zgjatur armëpushimin e marsit, në mënyrë që t’i japin kohë qeverisë për të liruar të burgosurit dhe për të tërhequr trupat e saj. Zëdhënësi

Kërkimet e MH370 mund të zgjasin me javë

Kërkimet për aeroplanin e zhdukur të kompanisë Malaysia Airlines janë kërkimet më të vështira që janë zhvilluar ndonjëherë, kanë thënë autoritetet australiane, përgjegjëse për koordinimin e operacioneve. Sipas tyre, ato