Tag "zghjedhje"

Lulzim Basha zgjidhet kryetari i ri i PD-së

Anëtarët e Partisë Demokratike në Tiranë e rrethe kanë votuar gjatë ditës së djeshme sipas parimit të drejtë dhe “historik” një anëtar një votë, siç e quajti Sali Berisha, për