Tag "zgedhje"

BE hedh poshtë zgjedhjet në lindje të Ukrainës

Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, ka thënë se zgjedhjet e mbajtura nga rebelët pro-rusë në Ukrainën lindore përbëjnë “pengesë për paqe” dhe BE nuk do t’i njeh