Tag "zevendeskryeministri"

Xhamia nuk është lojë! Deklaratë e avokatit

DEKLARATE PER MEDIA Nga Avokat Alban Bala Serish permes medias, ne mesuam sot lajmin per shpronesimin e tokes, prone e familjes Kruja. Ky vendim i Qeverise eshte nje hap i

Ljajiç: Marrëveshja nuk duhet të dështojë

Zëvendëskryeministri serb, Rasim Ljajiç deklaroi se marrëveshja mes Beogradit dhe Prishtinës nuk duhet të dështojë, duke theksuar se koalicioni në pushtet në Serbi kaloi një test uniteti për çështjen e