Tag "zevendesimi"

Ja kush do të jetë zëvendësuesi i Haki Çakos

Zëvendësimi i Haki Çakos do të bëhet sipas ligjit në fuqi të policisë. Ligji parashikon që vendin e tij e merr zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i policisë. Kështu, pas pezullimit të

Danimarka më keq se Shqipëria: S’ka para. Por nuk ankohet..

Danimarka, një ndër shtetet më të pasura të planetit nuk ka kartmonedha e monedha në qarkullim. U bënë vite që ky vend me mirëqenie shumë të lartë pothuaj nuk e

Panariti: KQZ, po shkelet kushtetuta

Panariti: Zëvendësimi në KQZ, shkelet kushtetuta Madhi: Bisedime për zgjidhjen e ngërçit në KQZ Ish-ministri i Jashtëm Edmond Panariti dhe nënkryetari i Partisë Republikane Arjan Madhi komentuan zhvillimet më të